Christmas Evening with Winny Jessica (JPCC Worship)

0
117

Salah satu acara menarik menjelang Krismas tahun ini adalah “Chrismas Evening with Winny Jessica“. Acara istimewa yang dianjurkan oleh BWCC Worship ini bakal diadakan pada 9 Disember bermula di jam 6 petang – 10 malam bertempat di OpenSpace Glenmarie.

Yuran yang dikenakan adalah RM55 dan agak berbaloi kerana di samping promosikan album terbaru beliau, Winny juga akan mengadakan vokal workshop juga pada hari tersebut. Oh ya, tidak lupa anda juga akan membawa pulang CD fizikal album terbarunya “Christmas Gift” yang ditandatangani oleh Winny Jessica sendiri.

Anda boleh hubungi 019-809 0107 (Phrisca) sekiranya anda berminat untuk turut serta dalam event ini.

Lokasi Acara:

Tentang Winny Jessica

Winny Jessica Setiawan memulakan kariernya nyanyiannya ketika berumur 16 tahun dan memulakan hobinya menyanyi jazz-pop sejak tahun 2005. Sebagai penyanyi, pencipta lagu dan vokal direktor, dia mula melayani di ‘Oxygen – True Worshipers Youth’ dan ‘JPCC Worship – True Worshippers’ sejak tahun 2006 hinggalah sekarang.

Seperti yang telah dinyatakan,Winny baru sahaja melancarkan album barunya “Christmas Gift” pada 5 November yang lalu dan anda boleh dapatkan album ini di semua digital platform – iTunes, Spotify, Deezer,  Joox dan sebagainya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here