BeritaFeaturedTerkini

BWCC Worship Single & Muzik Video

By November 7, 2017 No Comments

Sebuah worship team Malaysia dari gereja BWCC atau lebih dikenali sebagai BWCC Worship telah melancarkan single terbaru mereka berjudul “MilikMu (Duniaku) pada 1 November 2017. Single ini boleh didapati di digital platform iTunes dan juga Spotify. Sebuah lagu yang ditulis oleh BWCC Worship dan telah mendapat sentuhan daripada produser Ricky Sutanto (Openhands Production) yang juga telah menghasilkan 2 buah album penuh untuk BWCC Worship pada tahun 2015 dan 2016.

Apa yang berbeza kali ini, mereka juga telah menerbitkan muzik video untuk single ini dan anda boleh menontonnya di Youtube rasmi BWCC. Lirik yang memberkati, maka dengarkan dan tonton.

[embedplusvideo height=”337″ width=”600″ editlink=”http://bit.ly/2Am7ZyQ” standard=”http://www.youtube.com/v/qmRN87lr8SY?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=qmRN87lr8SY&width=600&height=337&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3105″ /]

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai BWCC Worship dengan melayari http://www.bwccministry.org/bwccworship dan jangan lupa untuk menyokong pelayanan mereka melalui worship album dan single BWCC Worship ini.

Tuhan Berkati.

Hebats Editor

Hebats Editor

Penulis lead editor dan founder untuk laman web Hebats.Com, bermula daripada hobi rekabentuk grafik, muzik dan membaca artikel, sehinggalah perkongsian melalui laman web ini.

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com